Gott nytt år!

Snart är 2010 slut och efter det kommer 2011, Skulle egentligen till Jenny med Emma och Andrea, men som olyckligt vis är man sjuk (förkyld + ont i halsen, great!). Men tjejer ni får ha det super! Önska att jag också kunde vara där nu, men jag är smittsam.
Kram på er alla och ha ett riktigt bra nyår! :love:



Hemma!

Nu är man hemma!
Jag vet inte om jag egentligen ville komma hem, första var man i 20° sen till ca -10°. Men jag tänkte lägga upp lite bilder, men dom från Miami kommer någon annan dag, men jag lägger upp vad jag har köpt & fått, dock så är dom inte så bra eftersom dom är tagna på macen, men det får räcka.
Den första är till farmor en halsduk
Den andra är till pappa en film
Den tredje... heh... Vad har jag köpt? Jo, underkläder för 600 kronor på Victoria's secret
Den fjärde köpte jag på flygplatsen, en parfym jag har velat ha länge
Den femte köpte jag i USA, Levi's Jeans
Den sjätte är en tröja som jag köpte själv på forever 21 (Jag köpte den i sista minuten)
Den sjunde en till tröja som är lite sommrig
Den åttonde är en till tröja som jag tyckte var lite söt
Den nionde är en stor kofta som är jätte mysig
Den tionde... ÅH! Mina jätte fina converse som är jätte svåra att få tag i
Den elfte är Reebok easytone som jag fick av mamma i julklapp
Den tolfte är Presentkort på JC & Monki, jätte bra!
Sen så fick jag massa pengar också, jag tror faktiskt jag ska spara ihop till en ipod touch, men vet inte än.
Och den sista... resan såklart! + en morgonrock av mamma + massa dollar fick jag med.

Happy b-day to me!

Idag fyller man 14. Känns inte direkt ovanligt, haha, det känns som vanligt. Klockan 12 drar man till mamma och börjar packa :D Det känns både bra & dåligt, för jag vet ju inte om flyget är instället.

Du skojar nu va?!

Kolla precis på Aftonbladet och 4 ord... HATA DETTA F**T VÄDER! Jätte många flygplan inställda pga bajs vädret. Jag var tvungen att ringa och fråga mamma om detta var sant & hon sa att det kunde kanske bli så att flygplanet i Frankfurt (där vi åker ifrån) kan vara inställt det vet vi inte än, man blir j*****t förbannad, vill bara döda detta väder! Jag som har köpt julklänning & allt idag & hon sa att idag var det 170 flygplan som var inställda i Frankfurt, är min drömresa förstörd? :(


nää... gud, nu kan jag snart inte hålla mig bara för att...

... Jag fyller år på Söndag & dagen efter sticker familjen till USA/Miami & orlando. Skönt att komma ifrån detta hala land & komma till värme & sol. Har inte börjat packa än, det gör jag på söndag!

Min klänning... inte fin

Idag så ringde jag pappa & frågade om klänningen hade kommit, det hade den & sen kom pappa hem med klänningen, Jag prova den direkt såklart! Den satt inte fint, stor under armhålan ganska lång. Så jag lämnar tillbaka den. Snacka om att slösa pengar, men vad ska man göra om man inte är nöjd?


Engelska!

Nu sitter man här på engelskan & kollar på film... Men inte jag & Linn, roligare att vara inne på datan & spela icy tower! Jag har ändå sätt filmen 2 eller 3 gånger innan. Snart är det lunch & sen bild!


Julklänning: Check!

Jag åker ju till USA nästa vecka (eller näst, nästa hur det blir) över julafton i alla fall, så jag tänkte idag "Vad ska Jag ha på mig på julafton i Miami?" så jag kolla lite på nelly & bubbleroom efter någon julklänning & sen på bubbleroom hitta jag nog min drömklänning! det fick bli i S för det var den minsta storleken dom hade.
Erkänn snygg? :D
om 2-4 dagar är den min!


En helt perfekt dag!

Klockan 11 drog man till Göteborg med Jenny!
Köpte lite julklappar (julklapp) till Thomas!
Nu sitter man i sin säng helt slutsåld.
Jag köpte ett ett par örhängen till Maia, eller det var massa på samma, om man säger så.
& till slut... En wonder women tröja till mig själv!
Ehh... Här har ni mig då, Wonder Woman.

Vem vinner?

Snart kommer det vi alla har väntat på hela kvällen... Svaret.




Fredag?

Det är bara helt Awsume, för det är fredag. Hur skönt är det inte? Väntar på att någon ska ta fram lite käk. Jag är grymt trött, piggnar nog till snart när jag har fått i mig lite julmust! Imorgon drar jag till Göteborg med Jenny, Längtar!
Ha en mega bra Fredagskväll!



Nyskapat

Har suttit i min säng nu i en timme & redigerat en bild, jag tycker om den väldigt mycket faktiskt, lite attityd, om man säger så.


Freeesch

Är helt ny duschad & jag älskar't! Jätte skönt att vara ren & fräsch. Har målat mina naglar också, för förut så var dom jätte fula, bara en liten klick nagellack på varje nagel. Men när jag just prata om att vara Ren, så ska jag dra ett skämt.

En Älg tvätta sig i sjön & så kom en annan älg fram till han och sa
"Varför tvättar du dig?"
"Jo, jag vill gärna vara "Ren" till älgjakten"

HAHAHAHA!



Is

Hade inget att göra så jag redigerade en bild som togs i Fredags

Brand new shoes


Jag... fr.. fryser...

Det är jätte kallt! Jag fryser ihjäl. Tror jag ska ta fram sims 3, är lite smått sugen på att spela. Huset är tomt, när jag kom hem undra jag vart Maia var, det är väll bara att vänta & se...

RSS 2.0