Hemligt.

Kom precis hem från torget med Emma, det var på Gina Tricot 20% bara i kväll på allt! Varför inte passa på?! Men jag hitta nästan inget, en ring och ett par solglasögon. hehe. Men nu ska jag göra min hemlige sak som jag köpte förra veckan, ni kommer få se resultatet imorgon! Hoppas bara det blir bra... Är inte säker...
Hej då!
Imorgon blir det den här tröjan!

Love 2 clothes.

Klocka tickar på som den ska. Idag har man varit med Cajsa, vi startade sakta men säkert med våran So redovisning. Sen drog man ut med Josse på en Promenad/Powerwalk, riktigt skönt för det är ju sådant underbart väder just nu! Sen förut så ringde man pappsen och han sa att min... efterlängtate... riktigt efterlängtade... WESC HADE KOMMIT! Super glad blev man! Men nu sitter man i sin säng and just chillin. Najs.
Hej då!



Riktigt snygg "hamster" bild, men orkar inte ta en bild nu. Ni får leva med den så länge!

bevis!

Tråkig dag. Men bra, för man sluta klockan 20 över 12! wiho! Jag ska visa att jag gick utan smink idag! Idag fick bli den dagen! Och en sak till Cajsa om hon läser detta... Foundation och puder räknas inte! För det syns knappt. Men här är ett bildbevis.


Jag ser helt mongo ut, utan smink.

// Care.

IDAG HAR MAN VARIT MED JENNY OCH AMANDA! Vi gick ner till torget & där såg vi Andrea och Emma som chillade runt. Jag köpte en tröja, från Gina Tricot, ett helt vanligt linne. Nu sitter jag i sängen och är HELT nyduschad. Jag vet inte om imorgon får bli den dagen jag är utan smink... vi får väll se...
Ses!





I Am number four

Rolig dag faktiskt! Jag, Mamma och Thomas drog till Göteborg för att kolla på bio, vi var inte överens imorses så vi drog lapp och det blev då mitt val, i am number four, filmen var faktiskt väldigt bra! den var spännande varenda sekund! Och han som är huvudrollen är ju så snygg! Gud! Men ska snart gå & lägga mig, imorgon blir det Jenny!
GOD NATT!




Ride wit me

Vaknade precis och kom & tänka på att man ska ställa fram klockan, såå, jaa, haha. Städ dag idag! Roligt! Älskart! Bara för jag har inget att göra just nu så sitter jag & letar musik på spotify!
Men hade!



When right isn't right, is only left left?

ROLIGT. Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Saknar min wesc... kommer nog snart, hoppas hoppas hoppas! Men jag antar att Amanda kommer klockan halv åtta eller något! Soft förut när man satt nere på haltanen och solade, så somnade man, skit skönt! Men nu ska jag återgår till mitt chillande! Lyssnar på Pretty lights, gör min dag än så länge!



Ny dag, nya tag.

Lördag! nu känns det som om helgen går fort som vanligt! Men i kväll komme Amanda och det är även earth hour! Vi får se vad vi hittar på. Men snart ska jag till torget & köpa godis till i kväll. Men nu måste jag göra klart mig! men tänkte bara passa på att lägga in ett inlägg lite fort.
SES!




En ofärdig Fanny.

Ohh marijuana.

Fredags kväll, är tråkig kväll. Lyssnar på Kid Cudi. Kändes som jag behövde han i mina öron just nu. Men alla fredags kvällar kan inte vara roliga, så jag antar att denna Fredagen fick vara tråkig. Okej, hör här. Jag ska lova er en sak. Jag ska komma osminkad till skolan en dag nästa vecka, jag lägger in ett bildbevis. För jag så jävla deppig just nu. Det känns som allt skiter sig.



cuz in the end they'll judge me anyway so whatever

Fredag! so whatever? Nej, men det är ju för faaaeeeen Fredag! Och vad händer ikväll? ... Snart ska man i alla fall ta en Power Walk med mycket Power med Josse. Dagen har varit en av dom bästa, trooor jaaag... Kommer sakna min Julia som ska väg till cup hela helgen. Men nu ska man softa en stund. SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFT!




keeekar keeebab.

Nu sitter man i sin gammla goa soffa igen! käkar kebab, typ döner kebab. Snart går jag till min väska & tar min choklad! Bara för min dag har sugit, eller rättare sagt, hela denna vecka har sugit, utan när jag har vart med mina kompisar! Min wesc hoppas jag kommer inom kort! det blev den gråa om någon undrar!
Jag vet att bilden är som den är och jag kan inte hjälpa det, men ingen är perfekt.



Aj.

Herre Gud! Nu är man nervös kan man säga! Andra lektionen idag ska jag & Cajsa ha gympa för klassen! & jag mår inte ens så bra, har fortfarande den dära elaka slemhostan. Jag tänker hela tiden "Tänk om jag står där & glömmt alla steg!" usch, värsta mardrömmen! men nu ska jag inte tänka mer på det! Skolan om 10 minuter & hoppas det flyter på!



Chokladmuffins?

nu sitter man här hemma & tar de lungt i soffan! ska nog baka chokladmuffins åt min kära syster! Jag tycker hon borde få det, för hon är ju den enda syster jag har! Sen ska man antagligen power walk med Jossan! Men det blåser som Sjutton! Men sen har jag ett val att bestämma... Vilken av tröjerna ska jag ta?

Bilderna blev lite mini, men hoppas att ni ser!

Jobbigt.

Nu sitter man i skolan, med Anna på Engelskan, sen är det Svenska. Jag vet inte va det är för fel på min hals, jag har en sån där riktig hemsk slemhosta & låter hes ena sekunden. Gode Gud, jag vill inte bli sjuk nu. Efter skolan i alla fall ska man nog till pappsen bara för att få beställa om en annan tröja från bubbleroom, För min beställning var struken! Men nu ska jag återgå till mitt arbete... heh...
SES!



Du finns i alla lägen.

Min syster asså! Hon är knäpp. Men det är la bara att säga, du finna ju i alla lägen!

Jag: maaaaiaaaa ):

Maia: mm

Jag: Jag e ledsen....

Maia: varför?

Jag: jag är det, bäst för dig att du kommer upp & ger mig en kram ):

Maia: nee, måste plugga
bye bye

Jag: men Maia! ):

Oh snap

Idag har mn varit hemma & väntat på dumma bubbleroom att dom ska sms:a mig att jag har fått min tröja, men man väntar & väntar och får aldrig sms:et, så frågade jag pappa om man kanske hade fått ett brev med posten, men inte de heller. Jag tycker det är riktigt dåligt, för på deras hemsida står det ska leveransen ska ta upp till 3-5 dagar, men hallå? det har gått 5 dagar nu? har inte hört något. Ah, vad ska jag ha på mig nu imorgon då? Ska hoppa in i duschen nu i alla fall. Men jag är ändå lite stolt över min pappa som har lärt sig skicka smileysar på sms!
Ha det bra!



Om man har dåliga dagar, så kan ni lika gärna få en dålig ful bild på mig osminkad.

Så nära.

Idag då... ja, man vakna såg att man va hos Jenny sen klockan 10 drog man hem... sen Torp, köpte ett par Jeggins (jeans & leggins) Svarta med fickor där bak! Men nu då... Sitter i sängen & chattar med Emma! Helt redo att gå & lägga mig. Imorgon har vi nån molekylverkstan grej, ganska kul, Jag & Emma tar bussen ner till torget, chill!
Men nu mina läsare... Tror jag att jag ska slänga mig i sängen & sova! & såklart drömma om er!



Jag som solar på torget, haha, bilden är tagen av Jenny på Jennys kamera, haha.

Nutella

Nu har jag blivit så där dålig igen på att blogga, förlåt, men har varit upptagen & inte hunnit. Igår var man med Jenny & Amanda, vi kolla på scary Movie 1 & sen American pie 2, dom är så bra, vad är det... typ 7de gången man ser dom. Jenny sov över. Och idag då... då har man varit med Jenny igen och vi sitter & doppar popcorn i nutella, haha, idag ska jag sova över hos Jenny och imorgon ska jag till Torp!
Ha en trevlig helg!



Sluta, bara sluta.

Idag har man vart med Jenny, Emma y Julia, vi käka glass & sen käka vi mer... Glass! Men nu sitter man här i soffan och dricker sin Jordgubssmoothie. Imorgon är det Fredag! Sen är det lördag och till sist Söndag! har ingen aning vad som händer i helgen, imorgon ska man i alla fall vara med Jenny. Men nu... ska man fortsätta kolla på... Antikrundan! (heh)
Men ha en fortsatt trevlig dag!




PFF...

I do it for you.

Jag känner mig dålig på att blogga, men saken är att man har inte alltid tid, men jag lovar ska försöka lägga in högst 2 inlägg per dag. Men idag har man varit med pussi gulli Julia, haha, inte seriöst, vi köpte en pizza, eller än så länge Julia köpte en pizza och nu sitter man hemma & ska snart äta körv. Sen såg men också att man hade fått sina 500 kronor från bubbleroom.
Livet flyter just nu!

Morgondagens klädsel!

Hej då Facebook, eller va?

Det sägs ju att Facebook ska stängas ner, först trodde jag inte på de, men nu när jag ser att det står i nyheterna... såå blir man ju lite fundersam, men jag tror inte de & hoppas inte heller, haha, Facebook nörd är man. Men man får la se mot kvällen?

Här står det på DN

Sengångare

Idag efter skolan så tänkte jag sätta mig med min spanskaläxa, men ändrare planer, gick in till mitt rum och la mig i sängen & sov. Sen vakna jag 1 timma efter att det är någon som skrek mitt namn, så stog Maia ute i hallen och klev in i mitt rum. Så grymt trött och nu känner att jag sitter i middagsbordet & slumrar, asså att jag säger något fast inte tänker efter och allt jag säger låter som om jag har "gröt" i munnen. Men nu ska jag återgå till irl.
HEJ DÅ!



Min (om några dagar)

Idag har man varit i Göteborg med Mamma, hitta många fina grejor! Jag kanske lägger upp det på bloggen nån annan dag, men nu ska jag visa en fin grej man klicka hem på kvällen, även om det är en kill tröja så är den mucho snygg! Blivit väldigt kär i alla dessa "skate" kläder! Så frässigt! Men hääääär kommer den! Så håll i er!


Riktigt Snygga grejer!

Lite sånt där "Vill ha" stuff.
Smyckena kommer ifrån JFR och Cocoo

i i follow, i follow you.

Fredag!
Härligt, underbart, fantastiskt, helt otroligt och awsome!
Imorgon ska man äntligen få sin efterlängtade Göteborgs shopping och ska vara med Amanda!
Men igår var man i Sunne & herre gud vad man åkte, jag hade så mycket mjölksyra så jag knappt kunde lyfta armen. Sen var det hallelujah moment när man fick av sig dom elaka pjäxorna. Men just nu... så sitter man i köket och käkar lite gingerbread, dom måste ju ta slut. Men nu ska jag återgå till min idiotiska data (min kamera på den, photo booth, vill inte funka, det står att ingen kamera är ansluten & då blir man ju lite sådär smått störd)

Det finns bara en person jag kan tänka på just nu. Du.





Bara för att...!

Idag har man varit med Jenny Penny! Vi gjorde inte så mycket, haha, jag märkar att varje inlägg jag lägger upp så skriver jag "Jag/vi har inte gjort så mycket idag" haha, men det är så enkelt att skriva så. Men vi gjorde mat, måla naglar och var inne på datorn. Imorgon är det en ny dag & jag måsta göra klart min hemkunskaps läxa. Men nu ska jag fortsätt kolla på tv:n & äta något, ha en riktigt trevlig helg!

Bara för att vi är awsome!

Från och med du.

Idag. Har man slappat, har ju stått i cafét & det hände inte så mycket där. Sen har man ju köpt ditt efterlängtade schampo! Toni & guy, det luktar sådär men är grymt, luddrar som tusan! Imorgon ska an istället stå i köket i skolan... ahh... det ända som är bra med det är att man får bulle & festis! Men nu får man la kolla klart på Morden i midsomer! Ha en trevlig dag eller kväll!





Westcoast for the winners!

Valpmin.

Idag har man varit på torget... & man kan ju gissa vem jag såg. Buss Kennta! Men annars har det inte hänt så mycket, fick en ny tröja & på Torsdag drar man till SUNNE! & imon ska man stå på skolans café. Jag hitta en söt bild på Julia i min kamera. SÅ, här får ni en bild på mig & Julia!



Jag Faller.

Gud villken rolig kväll det var igår! Jag behövde det. Idag har man bara slappat. Inte gjort ett skit & nej... Det lyckades inte att få med mamma till Göteborg. Verkligen på dåligt humör bara för det. Men jag får la vänta ett halv år till. Men nu ska jag göra något roligt... eller inte.

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller.


Hack-video

Jag la upp videoinlägget i alla fall. Jag vet inte varför den hacka, men aja. ENJOY. Haha.



hihihi

Idag har man varit med Jenny och vi har gjort ett videoinlägg, men jag tror inte jag lägger upp det eftersom jag inte kan göra det idag. Just nu sitter man här... i soffan och funderar över om man ska gå & duscha... hm... Men imorgon är det torsda & då slutar man 15:40 och man har matteprov, kan det bli mycket bättre eller?!
haha, vad tycker ni om mitt & annas skivomslag?



RSS 2.0