Blogg pause.

kära läsare, jag känner att jag behöver en blogg pause. Privata själ.



What do you say when your too fucked up?

Gud, låten är guldvärd, fattar inte varför den inte finns på spotify!
Morsdag blev riktigt lyckat! Mamma fick sina liljekonvaljer, ni som inte har en aning vad det är för nått, sååå är det en blomma, eller blommor. Men, snart packar jag mina väskor & drar!
När jag väl tänker efter, jag skulle inte klara leva utan musik, men egentligen, hur kan det låta så för jäffligt bra med en "träbit" med några strängar på?
Musik asså!



Dom är slut!

Around the world

Tack för kvällen tjejor, det var jätte trevligt! Filmen var grymt bra! Idag är det morsis dag, har gjort lite "överraskningar" som jag hoppas hon gillar och idag drar man till pappa också! Har på mig mina mysiga "onepiece", skit härlig! denna veckan går man bara 2 ½ dag, skiiit grymt!
Nu ska jag fortsätta dra mig i sängen!
Se ya guys!


Whenever you call baby i roll up, i roll up.

Har inte så mycket att skriva om... eller jo... DAGEN IGÅR VAR AWSOME!!! ja... så, då var det sagt, nästa punkt...
Jag tänkte skriva alla dessa bloggar jag läser, inga kändis bloggar.
Here we go!

Min systers blogg... Mest om kärlek skriver hon om, just nu, men annars vardag.
Josephine, skriver om mode och vardagen, rolig & bra att läsa! Hon tar extremt fina bilder!
Rebeccas blogg, hon skriver om vardagen och kläder & mode, ungefär som Josse och hon tar lite kort med sin systemkamera!
Sen har vi Andrea's blogg, hon skriver om vardagen och skriver om andra intressant saker som man blir intresserad av!
Sen har vi Cajsas, hon tar skit grymma bilder! Hon skriver om vardag och fotar som sagt var mycket fina bilder!
Sen har vi Rebecca M's blogg! eller ja, hon har sin blogg med en annan också! Hon skriver om vardagen och skriver om intressanta saker, hon lägger upp mycket fina bilder! (nu snodde jag en profilbild av henne)
Sen har vi Julia's & Carro's, har precis börjat läsa den, men den handlar om vardag och dom bloggar på självklart tillsammans!
Och till sist men inte minst! Så har vi Emma's, hon skriver om kompisar och vardag.

Nu måste vi dra, ja vi ses väll nån dag.

Fredag!
Vet ni? Inget plattat hår idag.
Snart drar jag till skolan, soft med sovmorgon!


Jag ber en bön, för jag vill inte att du ska dö.

En knöl i mitt öga eller ögonlock, vet inte om det är en vagel, stor är den, ont gör den. Kände att denna låten passade just nu, fast en knöl i ögat isället för en knöl i bröstet. Gud vill bara gråta när jag hör den här låten, för den är ju sann och så sorlig, skulle inte ni bli glada om ni ni led av något och erat syskon skrev en låt om en att den älskar en.



När skuggorna faller.

Låååång dag, men helt okej. Imorgon är det fredag... eller, haha, såklart att ni vet att det är fredag?! Men, kanska sooftich dag, dragkamp hela dagen & man ska bara kolla på. Asså helgen kommer bli den BÄSTASTE på länge! Längtar, fast i för sig, så kommer nog sommar lovet bli ännu bättre! Gooosh, bara jag som vill ha lite sommarvärme med shorts...? Det är ju nästan höst nu ute, tråkigt väder... Men nu ska man drao! Och om Josse ser detta? Skulle vi ut & gå, snela!
Hej då!



Lazy Days.

Sitter och tar det lungt med Jenny och soon börjar engelskan... ska ta ett litet snabbt besök hos skolsköterskan sedan också. Vill helst inte, men det är sådana risker man får ta... Sen ska jag fråga Marina om jag får jobba över lite idag på syslöjden. Är hungrig... Så om det är någon som har en stor fet påse chips, kom till engelskan då & dela med er lite, änna!
Men nu ska man dra, hörs senare people!



Skolavslutningen is near.

Här kommer det, mina skolavslutningskläder!
Nån dag ska jag visa er hur det ser ut på också!
Hej då!


Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Så här kan det inte va.
Nu när jag väl lyssnar på den här låten så vet jag vad jag ska ha på mig imon!
haha, skumisen här!
Hade ni strömavbrott? Jo, förstås tror bara det var dom i Stenungsund, men man vet aldrig!
Mitt öga kliar... jag vill klia sönder det och har redan tagit för många allergi tabletter idag! Eller tillräckligt många i alla fall. Asså jag fattar inte... Varför gick jag inte på Veronica Maggios konsert...?! Hon är ju faktiskt grymt duktig den bruden!
Duscha nu, Hej då!



Det här är varför jag aldrig visar mina tänder.

My president is black.

Grym låt och so true. Längtar grymt mycket tills imorgon. Det ska bli kul, jag & mi Madre ska leta efter en skolavslutnings klänning, jag vet några jag skulle vilja ha, men nu kommer det svåra, passar dom? vilken av dom skulle jag helst vilja ha? ... ahh... att det ska vara så svårt att leta klänning, men min syster var väldigt söt som gav mig lite choklad, tack tack! Men nu ska man chilla med sin choklad då!
Hej då!



Originalistic.blogg.se

Nu tycker jag att mina läsare borde besöka en skit grym blogg!
& Dom lottar ut ett presentkort från H&M.

Jag tycker deras blogg är grym för att dom skriver om massa intressant saker, hittade en skit snygg kamera där, skit billig också... funderar om jag ska spara till den... Men i alla fall, dom skriver om allt från himmel till jord och jag lovar, man blir intresserad och vill läsa mer!

Originalistic
Läs på bara läsare, grym blogg som sagt var!



Tummen upp säger jag bara!

Cold rocker. Dubstep.

Jo, hej. Sittin and looking at some tv. It's okey. I'm very sleepy, but now i'm going to stop speak english. Min engelska är... ja, jag kan ju prata det i alla fall. I guess? haha, nää, men, nu ska man göra ett blogg inlägg, det behövdes, min blogg såg så tom ut och ledseeen. Men nu ska man njuta, jo, förresten, var på kalas idag. Helt okej, men sjuuukt trött, på tisdag blir det Göteborg, shooopping! Men nu ska man drao!
Hej då!



~Rök
haha, fail bild, men, har inte photo shop...

My Mermaids


haha, kolla igenom mitt ritblock sen jag var liten. Gud man såg verkligen att jag älskade att måla sjöjunfruar! Det är bara massa sjöjungfruar och prinsessor i den! Aa... Man kan ju inte direkt säga att jag måla bra, but i want to share my drawings to you guys!
Jag försökte ta dom i års-ordning, så att den som är äldst är först!

Den sista gjorde jag då idag, jag tycker ju själv då att den är lite snyggare än dom andra, vilken tycker ni är snyggats?

Rabarber paj (kaka)

Ni måste testa göra den hära Awsome rabarber pajen, fast det är som en kaka.
Den var super god! Taste of the summer och den var super enkel att göra!

Men ni behöver:

250-300 g Rabarber
2 ägg
2 dl socker
2 och ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
50 gram kylskåpskallt smör

Så här gör man:

Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj och bröa en form.
Skölj och skär rabarber i bitar (ca 1-2 cm stora)
Vispa ägg och socker poröst (tjockt och vitt)
Blanda de andra torra ingredienser (Vetemjöl, bakpulver & vaniljsocker) i en annan bunke eller skål.
Sen rör ner de torra ingredienserna i Ägg - socker smeten.
Blanda i rabarber bitarna i smeten och bred it i en pajform.
Hyvla smöret (eller riv det) tunt över smeten.
Grädda pajen i ca 40 minuter i ugnen.

Sen kan man servera med glass eller grädde!
















Haha, vad mobbad den såg ut på den sista bilden, men promise, den ser mycket bättre ut i verklighteten!

Men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro

SOL! SHORTS! BAD! GLASS! SOMMARKLÄDER!
Ahh... Fy fan vad jag älskar sommaren och ännu bättre, det är snart sommar lov!
Bara en grej jag skulle döda för just nu... En ny kamera... Nu när man stänger av kameran så fastnar obejektivet ute, det kan inte åka in... Jag ska dööödaaa den! Men i alla fall... Idag är det lördag! Jorden kommer inte gå under, det har redan failat, såå... Men, idag ska man chilla så det ryker om det!
Ha en soft Lördag!



Det känns som en tung sten lossna från mitt hjärta. Du gjorde min dag.

Sitter och slöar framför tv:n, ska dra till min madre snart, ville slappa lite hos pappa efter skolan. Men vad händer i kväll? Yaaaooo? "Vi" (mina kompisar) har planer, men det känns som det inte kommer bli något, annars tror jag att jag ska vara med Amanda! Outch... min dator har inte mycket batteri... Men vet ni? min kamera funkar igen! Yes! Men nu ska jag dra!
Hej då!


Jag är helt skakad, men inte rörd.

Hemsk dag... Gympan var hemsk och konstig, det enda bra var att man var med Jenny. Vi stack upp till skolan och spelade fotboll, med några grabbar, eller ja... dom var 6 och vi 2... haha. Filip var så snäll så han sköt en jätte hård boll rätt i mitt huvud, jag satt ner, ja, han sikta fel, men jag satt mot en vägg och huvudet dunka i väggen, så nu känns det som en stor hjärnblödning eller något, skulle tro någon lätt hjärn-skakning. Men nu ska jag sluta prata om det! Sovmorgon imorgon, wiho! Ha en trevlig kväll, själv ska man vräka i sig Pop-corn!
Hej då!


Låten som spelas bestämmer min stil över dagen.

True...
Det beror på helt vilken låt det är, är det svenska låtar, så brukar det bli sommrig outfitt, om det är mer hip hop (eller hur man ska säga...) så blir det mer mina Independent tröjor eller mina Sweet, eller Wesc då, sen kanske jag är på trök humör & sätter på en skit tråkig tröja... Som idag, en helt vanlig svart långärmad. haha, så konstig man kan vara, undrar om det är någon person som gör så här med...







Inte alls bra...

förlåt läsare... har inte haft riktigt med tid för att ha lust med att blogga, men back on track! Försökte faktiskt göra ett video inlägg igår, men det gick inte så bra! Men, ja... imon så är det simning, gör mitt bäst, men är rädd om min axel. Jag ska ha på mig en kleeeeening, hihi, så sött! eller hur? haha, nej, va töntigt, men nu sitter man & käkar godis, livet flyter, i guess...
Nu ska man shilllllaa.
Hej då!



Tråkig Ego-pick....

judgment day: May 21

Rubriken sa inlägget.
Har ni hört? En gubbe från någonstans i USA säger att jorden ska gå under redan på Lördag?! Sjukt... Jag är för ung för att dö. Han är jätte gammal gubben och är helt bombsäker på att den ska gå under, att det ska börja klockan 18 någon gång på kvällen och det kommer börja med att det kommer bli en jätte stor jordbävning, en sådan som jorden aldrig har varit med om innan.
Jag vet inte om man ska tro på detta? Han är ju helt bombsäker asså...


And the question is, can i talk my shit?

Can I?

I morgon blir det Longboardig med Amanda! Kul, för jag behöver verkligen träna!
Och vet ni va? Min kamer... Är P.A.J, så jag är på världens bästaste humör just nu! Skit glad, så att det kommer antagligen bli mycket tråkiga Photo Booth bilder på sistone, Skit förbannad... Men sen har jag andra ideér, om jag sparar nu kanske jag kan köpa en GoPro kamera? Men det känns bättre med en kamera...

Nu ska jag kolla på tv, dröm sött alla bloggläsare!



varför.

Dagen = tråkig.
Är allmänt trött... Men Simpsons piggar upp mig!
Jag längtar tills sommaren, har redan planer och vill få ur mig alla dessa planer!
Bara en månad kvar...
Imorgon har man studiedag och till helgen ska man köpa skolavslutnings klänning!

Nu ska jag fortsätta lata mig, Hej då!

Men idag... Hann jag i alla fall vara med cartiz, jo, jag vet, han är mycket större än mig...

Power!

Jag har mycket energi, måste bero på allt godis jag har ätit, eller för att jag vakna sent... Imogon ska vi kolla på bio med klassen, Linas kvällsbok, jag har sätt den förut och den är lite pinsam... Alla killar kommer tycka den är... bra, dom kommer vara så omogna & sitta och skratta hela tiden... Har ni märkt ni som bor i bohuslän, eller Stenungsund att det blixtrar? Jo, det har jag. Men...
Hej då!



Folk som härmas, kan slänga sig i väggen.

så kom om ni kan, kom om ni vill.

Sitter och äter godis...
Idag ska jag nog testa min Longboard, men det är så pinsamt, jag är ju fortfarande en amatör, så det ser ju lite roligt ut när jag åker... Så jag gillar inte att åka ensam, får ju träna lite så det ser bra ut, men igår när jag testade den, gud vad fort det gick! Min "tränings" skateboard gick super långsamt! Men nu ska jag fortsätta kolla på Paris Hilton's Dubai Bff, hehe...
Hej då!



~Jag är riktigt ful utan smink, but... I was born this way.



För jeffla snygga killar!

Gud vad Edward och John är snygga/söta! Fast tycker inte om deras banana friss så mycket, men annars... Dregeeel...


Någon dag kanske jag kör över dig här utanför, varför måste vi döda varandra? Nåt säger mig att du blir borta en lång lång tid.

GUD! vilken helt... UNDEBAR dag! Shoppat mycke mycke... Och såklart ger jag er bilder på allt! Man har nästan precis kommit hem, hunnit testa sin nya Longboard! Den är helt Amazing! Men nu ska jag fota alla saker, kommer tillbaka snart!

Tillbaka!
& här kommer allt från idag!






Super nöjd!

Jag kommer sötnos. Jag ska hämta dig.

Snart... Snart... SNART! ahhh! Kan man aldrig få åka iväg & hämta den!? blir heeeeelt galen! Men nu ska jag göra mig klar! Och jag vill önska lycka till med dom som ska konfimera sig idag! Fubbo er... Ni får gifta er i kyrka... det får inte jag, om inte jag har en man som har konfimerat sig... haha, aja, Nu ska jag Gå!
Hej dååå!



It's just Junk. And Yard.

Har precis fixat mina naglar! Det blev ett New Era märke på ena nagelen. Emma har dratt hem och när jag skulle skjutsa hem henne så såg vi såklart en svart katt && det är Fredagen den 13:ionde... ajaj, Blev lite skakis när man skulle cykla hem igen... Men allt gick bra! Jag ska fortsätta fixa mina naglar, ska sätta en diamant på varje nagel också! Men nu ska jag drömma, för jag måste vila ut mig, för imorgon blir det kul dag! Jag får ju min Longboard!
God natt mina små söta läsare, dröm sött!



Älskar dig cykel ♥
Du finns när jag behöver ta mig någonstans.

He got that Super Bass.

Fredagens låt, jag säger bara, He got that Super Bass, ganska go refräng, Men snart ska jag äta!
Hej då!




¡Hola Señoritas y Señoras!

Jag och Emma sitter i soffan och lyssnar på Reggae, hehe, eller ja, det är den dära låten som jag la upp här om dagen, men i kväll blir det att kolla på film, jag har redan sätt filmen, men den är värd att se igen! Så vi ska till Torget sedan & hyra den! Men nu tycker jag att vi får hitta på något... haha, kommer bara inte på något!
Ha en trevlig Fredags kväll!



Who cares? I care and you care.

Tralala, Då har man beställt en Longboard... inget ovanligt... helt naturligt, något som man göra varje dag? Foock noo, Detta gör man bara once in a life time, nää, men för mig blir det nog så. Så på lördag hämtar jag min Banana Board på Junkyards markbutik in Trollhättan! Och jag har redan skissat på en ny header 2! Men snart blir det Delfinal i Melodifestivalen, måste ju se hur det går för våran Svensk!
Hej då!


haha, fail redigering, men jag har inte Photoshop, så är rätt nöjd!
haha, vet att det är "samma" blid som förra inlägget, bara att den är redigerad då!

If you wanna get high, you get move with the flow.

Skolan om någon timme, Jag lyssnar på den skönaste låten! Den är så jävla goa, man kan inte sluta sitta och gunga med huvudet, kommer lyssna på den här låten så mycket att jag inte kommer orka stå upp. haha, simning idag, är jag taggad!? Jo... ganska... Men ska äta upp min lilla Fru-Kost!
God morgon och hej då!




Inte jag.

Sorry för en dålig uppdatering! Var med Jenny igår & kände att jag vill inte blogga då! Men i alla fall! Idag var man i skolan, ingen förvåning kaske... Men sen när vi skuta kom Anna mot mig & sa att jag och Emma hade vunnit bio-biljetter! Så vi får ju gå på bio någon dag! Men nu ska jag fortsätta fira min pappa.
Hej då & ha en härlig fortsatt dag!

Det är inte mitt fel, denna gången är det ditt.

and everybody like... TOGA!

Hehe, fin engelska! Men inte så vikitgt just nu... Jag sitter och kollar på ett program där dom opererar djur, jag TÅL inte att se någon opereras! Det är hemskt, jag skulle aldrig kunna se någon opereras, men på programet håller dom på att operera en ko, som står upp, ko:n har käkat plast och dom måste tömma hela magsäcken, det ser hemskt ut! Måste sluta kolla! Men nu dyker man ner i duschen!
Hej då!



Roulette.

Nu sitter man på Svenskan i skolan, snart är det rast, fotboll då! Det blev shorts idag, för när jag vakna i morses så var det jätte fint väder & då tänkte jag "Nää, nu får man änna har shorts på sig!" Det var väldigt konstigt igår, för då kunde man inte lägga upp inlägg, så det blir ett nu istället, men nu får jag skynda mig!
Hej då!




Bara för i kväll.

Varför ska man vakna så tidigt?! Är jätte trött, vill sova mer! Men nu ska jag inte klaga, igår såg jag och Maia på en jätte bra film! Charlie St. Cloud, det är en film med Zac Efron, Ni som inte har sätt den, se den! Om jag ska erkänna så grät jag då och då i filmen, för den var så fin.




Bra Jobbat!...

Idag har man varit i Ullared & Lager 157, hitta mycket fina saker! Hitta en jätte fin topp på Lager! Dock så köpte Maia en likadan... Men... Hon hitta den först... såå haha. Jag kom hem för 1 och en halv timme sedan, inte gjort så mycket sen jag kom hem, ska nog hoppa i toppen man köpte! Men nu ska man... hitta på något annat!
Hej då och ha en trevlig Lördag!



Nu har jag sabbat till det mycket... igen...

Disco and we going to disca.

Kvällen har varit Awsome! Jenny och Adrian kom hit och först möttes vi på Kyrkenorumskolans lekplats, haha, jag går ju på en annan skola nu, Kristinedal, men i alla fall, 6orna i Kyrkenorum hade Disco där i kväll, det gick inte så bra att komma in i alla fall... haha, det sluta med att Adrian blev splaschad med en "vattenballong" och han var helt crazy och klättra upp på ett tak bara för att hämta en boll och han fick en gratis "skakad" cola burk! Men kvällen var jätte bra! Hoppas ni också haft en bra kväll!
Puss hej!



~Weheartit



I ride, you Follow.

Låååååångsam dag... Torsdagar, är dom värsta dagarna, att sluta 20 i 4 är inte alls kul! Men nu är man i alla fall hemma! Imorgon har man... SOVMORGON! Härligt, eller hur Anna? Men sen efter skolan ska man vara med Jenny, jag kom på en bra idé, men haha, det tyckte hon bara var pinsamt... jaja, jag vet inte om jag har fått mitt paket på posten... fattar inte vad dom menar... Om den är mottagen, då har den väll kommit? Men nu ska jag fortsätta njuta framför tv:n, Hej då!




When the drogs don't work...

no more...

Allt är Shit... Det känns som min tid har gått, det finns inga chanser längre, det är ingen mening att satsa, varför skulle jag ens försöka? Kommer bara förlora på det. Jag ska låta allt vara, inte lägga mig i, jag orkar inte mer, så länge... jag ska bara... låta...
Dig vara.




GÄST INLÄGG HOS MIG FRÅN BIHLEN!


Hej hej!
Det är Bihlen som gästbloggar!
Just nu så har jag och Fanny SO men vi chillar lite eftersom vi är så grymma!
Fanny är världens bästa, bara så ni vet!
Ikväll KANSKE vi ska ut och powerwalka, förresten Fanny, jag ska köpa easytone nu snart!
Ha de gött!
/ http://bihlens.blogg.se/

The picture say it.

~WeHeartit

Konsert

Dagen har varit bra! Den sluta bra också! Var på Jennys Konsert och hon va skit grym! Imorgon är det kortiss dag och man slutar klockan 20 över 12 och då ska man vara med Jenny, ja! Men nu sitter man hemma och tänker ut "planer", det är svårt... om man säger sååå... Jag fick reda idag att vi ska ha ett muntligt prov i Spanska, ahh... jag som suger i Spanska! Men sluta lipa & börja blogga!
Hej då!

Den blir det.

Snart bär det av.

Jag & Amanda har precis käkat frukost & snart åker vi till torget. Jag längtar inte tills i morgon, skolan börjar igen, eftersom vi har haft 2 veckors "lov" (aa, praon får räknas som "lov") så, ska det inte bli så kul att börja igen och vi ska fortsätta med det dära drömjobb temat... Jobbigt, men nu får man njuta av den "sista" dagen innan skolan!
Hej då!


Family Guy ♥

RSS 2.0