Amanda bloggar

Tjeena 

Nu sitter jag här med Fanny vi kollar på Supersugen och chillar lite.... Förut sk8ade vi lite för att träna till longboarden. Det gick rätt bra. Vad gör ni på självaste valborgsmässoafron då? Men hoppas ni får en trevlig Lördags kväll!


Tänkte avsluta med en ordvits som Carin Da Silva drog på Vakna med The voice    
Hur många göteborgare bor det i Tyskland?   Görmany

Flaggor

Snart kommer Amanda & shortsen och den randiga toppen är på! Även Kepsen! Det blir Pizza kväll i dag och vi får se vad jag & Amanda hittar på! Nån film, lite chips & Godis! Och alla vet väll att det är Kungens födelsedag! haha, hurra för han! Men ha en trevlig kväll allihopa!
Hej då!




Nu är man maxi.

Fredagen blev ändrad... Wiho...



P.S. Kolla min nya kepa, haha.

Friday, it's Friday!

Nu längtar man tills mamma kommer hem, komsi keeepan! Men jag sitter & kollar på Simpsons & inte gör så mycket, neej. Men jag önskar mina läsare en trevlig helg och en kul Fredag, så uppdaterar jag i helgen!
Hej då!



~ weheartit

Älskar min Morsa!

Kom precis hem från tjörnis. Fick med mig lite släta bullar & en stor "limpa", men sen ringde mamma när jag kom hem & sa att hon skulle köpa en New Era keps till mig, för jag leta igår, men hitta inte den jag ville ha, men så hade hon hittat den! Älskar henne! En keps skulle passa jätte bra just nu!
Hej då!



Rollin

Dagen har varit den bästa på praoen! fick sluta halv 12! Super nöjd! Sen tog man lite kort med Cajsa, jag tog hennes Longboard & vi stack ut till Kåkenäs! Imorgon ska man vara med Julia! Wiho! Och på Lördag ska man vara med Amanda, äntligen en super härlig helg! Just nu sitter man framför tv:n & kollar på Jessica Simpson's the Price of Beauty, helt okej program, Men nu ska jag dra!
Hej då!

Hahaha... rufsiga ögonbryn..
By: Cajsa Svensdotter

Come to mama!

Nu får jag sluta. Fy.



Men jag kan inte sluta, Åhhh!
Vill ha er Jordgubbsskor!

Stewie

Satt lite i solen förut, men den va inte så "gó" idag, så satt där i ungefär 20 minuter & sen fick man smörjat in sig i lite BUS, men nu sitter man bara framför tv:n & kollar på Family guy, asså man kan inte sluta älska Stewie, så himla söt! Men jag tänkte visa min vill ha lista!




Svart stift.

Dagen har varit seg, vi kom dit och börja vika kanter av papper, sen lasta vi på tekakor på plåtar som kom på rullande band, sen till sist lasta vi på kakor på plåtar. Men det som va grymt bra va att vi skulle egentligen sluta klockan 15:00 men vi fick sluta klockan 13:00, happy face! Snart blir det duschen & sen Desperate Housewives!
Ha en bra kväll!



Vit, blå & Lila är Sweet

Snart ska jag & Cajsa cykla eller skatea (om Cajsa läser detta, så vill jag skatea dit!) ja, vi ska till Tjörnbagaren, för imorgon ska vi praoa där hela veckan ut, eller ja, förutom lördag och söndag! Nu är man färdig gjord och väntar på att man ska få något livstecken av Cajsa, sms går bra! Men nu ska man dyka till godisskålen, hehe...
Hej då!


En lång klänning.

Hade ingen bild på långklänningen när jag köpte den, men här kommer en ur dålig bild på den i alla fall!

Bilden är tagen med photo booth, så det är därför kvalitén är så dålig!

Fixad och klar!

Snart åker jag skatebord till middagen jag och min lilla familj ska på! haha, lika bra att träna! Solat idag igen, brännan syns mer och mer! Men nu ska jag bara fixa det sista och dra på lite parfym!
Ha en bra fortsatt dag!



Påskägg.

Vilken härlig påsk det har varit! Först i fredags så va det "Fest/kalas" jätte roligt! Sen igår så sola man och fick en liten härlig bränna! Man vill ju ha bruna ben nu! Sen har man fått 3, 3! påskägg, jag är rädd att det kommer bli mer, haha, det är därför jag alltid tröttnar på godis efter påsk, men idag i alla fall ska man fortsätta med sin soling och sen i kväll bli det middag borta!
Hej då!


Maias ägg som jag fick av henne, fullt av Kärlek!


Mammas ägg jag fick av henne + 3 små choklader som ligger i. Fullt av förmögenhet!


Och Morfarsägg som, ja, ser ut som ett helt vanligt påskägg!

Lååååååååååågt.

Igår var man ju i Göteborg med Amanda och jag köpte en långklänning, för jag älskar långklänningar! Sen stack man även ner till American bakery och köpte till sig lite U.S.A godis! Dagen var super! Och tack Amanda för att du följde med! Men sen när man kom hem hade mamma & Thomas fått hem sig 4 kg godis?! Fy Fan. Mår bara illa över att se allt det dära godiset...
Men Hej då!



Förlåt.

Oj, förlåt för att jag inte har gjort så många inlägg, jag har haft tid, men har inte haft lust. Men igår träffa man Julia en jätte snabbis på dagen och sen på kvällen var man med Josse & Jennifer! Vi kolla på film and had a fun time! Men nu ska jag göra mig i ordning, jag och Amanda åker till Göteborg idag istället, ja, igår skullle jag ju åka ner med Julia, men det blev inte av.
Hej då!



Bild tagen av: Josephine

If i had Another chance tonight.

Ah... Gud, vaknade klockan 6 idag och gick upp klockan 7, fruktansvärt... är skit trött, men jag vet att jag aldrig skulle kunna gå & lägga mig nu, skulle inte somna, men ni får i alla fall ha en skön dag, medans jag kommer gå runt och gäspa...
God mogon och hej då!






MÅSTE OCkså visa!

Min nya tröja!
Den var inte så fin på bilden, men mega grym på!

Bara min.

Julia, jag älskar dig & det vet du om! Jag skulle aldrig kunna leva ett liv utan dig, jag säger bara, hoppar du så vet du att jag hoppar, ALLTID. Ha en mega skön födelsedag, Som sagt var, Jag älskar dig, livet ut! ♥



Ljus


Till Cajsa.

Idag ska man vara med Josse! När hon är klar då! Men just nu sitter man framför tv:n & kollar på mtv, ska väll göra i ordning mig snart. Jag hitta detta fotot på datorn, det var inte så länge sendan det var taget, men direkt när jag ser det tänker jag på Cajsa, hon gapflabbar alltid när hon ser det så, jag tyckte ni också skulle få se det!
Hej då!

Jag tycker alltid det påminner lite om Buss Kenneth!

Ny Header (så länge)

Jag har gjort en ny header, Den är bara för att jag har tröttnat på min gammla, så det blev en ny nu, men jag ska byta snart igen, men det kommer bli i Juni, antagligen, ska bara börja skissa på den. Men jag kan ge er en ledtråd... Skate? Säger det er något? Uppdatera om ni inte ser!


Bokeh.

Idag har man varit med Julia, som sagt var. Vi träffades nere på torget & tog en glass sen gick vi hem till mig, gjorde inte så mycket där, jag skatea lite. Jag & Julia gick till en brantare backe & det gick åt helvete, så nu ligger jag med datorn på sjukhuset... nej, skoja bara, men, jag vet inte riktigt vad som händer, men jag börjar att vingla skit mycket & om jag skulle fortsatt en sekund till skulle jag slått i mig hårt, det var skit läskigt att hoppa av i farten... Tur att man har god tid att träna i alla fall.
Hej då!




Shut your fucking face, Uncle fucka.

MHM, precis, jag har precis kollat på South Park the movie, det förklarar ju rubriken. Ska snart sova, för måste vara pigg till morgondagen då man ska vara med Julia! Och sen vill jag även fråga Amanda om hon skulle läsa detta, i fall hon ville skatea någon dag? Det skulle vart so great! Men nu ska jag fortsätta kolla runt på facebook & se om det händer något intressant!
God natt Everybadeeeey!




My life.

Vart i göteborg idag! Skulle köpa en grej till Långfredagen, hitta den saken på Monki, tur att man hade ett presentkort där! Sen... så fick man... sina älskade... riktigt saknade... grymma... helt fantastiska... AAAHHH... SKITTLES! Herre gud vad jag har saknat dom, fast dom kommer vara slut om några sekunder... & dyra var dom också... Men jag... MÅSTE HA DOM!
Hej då...



GRATTIS MIn helt egna Becca! (&& sorry för fördröjningen)

GRATTIS BECCA! Seriöst, alla bara fyller år hela tiden, avundsjuk... Men i alla fall, Becca... DU FYLLER JU FÖR FAN 15 ÅR! Jag hoppas att din födelsedag har varit bäst! Den verkar ha varit sjukt bra! Fubbo dig att få en systemkamera... Men om du inte behöver den så vet du ju en person du kan ge den till i alla fall *Blink* *Blink* Men, jag har haft dig sen dagis, jag troooor inte vi va med varandra så mycket då... Det blev väll mest i förskolan & uppåt. Men jag älskar dig! & vet du varför?! För du har alltid funnist där, varje gång jag har gråtit, så har du varit den första som har kommit fram & tröstat mig, Sen så finns det så jävla många andra anledningar till, varför jag älskar dig! Men en sak ska du veta, en plats i mitt hjärta, den delen du har är jävligt stor, ska du veta! Älskar dig, nu & föralltid! & såklart håller jag var jag lovar, jag lova ju att göra ett inlägg till dig! ♥




Me Like.


Det roligaste & det tråkigaste.

Detta spelet har jag spelat as länge, sen jag var liten nästan, det är la inte direkt roligt, men roligt om man har tråkigt. Man ska blanda en drink med dom rätta ingredienserna, om det blir fel så spyr bartendern eller dör. Det är i alla fall mycket bra kvalité!



AMMAGAAAD

Sitter & kollar på morden i midsomer med pappa... Jenny gick precis "hem" men kommer tillbaka sen! Igår var det jätte kul! Helt crazy! Mycket roligt & det var ju längesen man var på fest eller kalas hur man ska säga. Super duper kul! Men i alla fall, snart ska jag & pappa ner till torget för att handla & då ska jag köpa lite påskgodis! Älskar godis! Men haha, ska gå nu!
Hej då!



Cry me a river, Cry me a river.


Skate

Idag har det varit en låååång dag. Men efter skolan drog Jag & Amanda hem till mig för att träna på vår skateing. Haha, sämst är man, men det går ju i alla fall bättre och bättre för varje dag man tränar. Längtar tills man har fått sin Longboard och kan åka runt med den. Awsome. Men jag antar att Longboard är enklare än Skateboard? Eller? Det känns så, men back to work, måste träna på min redovisningar.
Hej då!





Trött...

Kom precis hem från torget, fick handla lite choklad (hehe) och en tidning (åter igen hehe) och nu har man äntligen fått skickat iväg sitt mail om Drömyrket, man ska inteljuva en person & eftersom mitt drömyrke är Designer så skickar jag ett mail med massa frågor till min moster! Idag kom jag hem efter skolan med magknip, konstigt nog så har jag alltid det på onsdagar när man går hem & jag kan inte göra något åt det, förutom att sova, så... vaknade klockan 10 över 6 och har sovit bort hela dagen, Bra jobbat. Kommer vara mega trött i kväll... eller nej.

Hej då! Hoppas i alla fall ni kan sova i kväll!





Juliia Gästbloggar...

Hejsan allihoppa!
Nu sitter man här i köket med bästaste Fanny!
Snart ska vi gå ut i detta underbara regn väder, jag ska på utvecklingssamtal & Fanny ska till Amanda!
Är lite nervös över hur det ska gå.. men det blir säkert bra..

Nu ska jag berätta 3 saker om Fanny..
1. Hon gillar skatekläder
2. Hon har haft lugg
3. Hon är helt underbar! <3


Puss på dig! :*

Börjar på att fundera...

Kom precis hem från detta SKÖNA & UNDERBARA väder! Och tänkte nu gå in & kolla på Junkyards hemsida för att kolla på Longboards... jag vet att det är 2 månader tills jag ska köpa en... men kolla får man ju alltid göra! Sen i alla fall drar man till Julia och sen ska hon ha utvecklingssamtal och då drar man till Amanda!
Ses!

Här är några jag skulle kunna tänka mig!













Älskar du mig? Ja! Höh, det verkar inte så...

Precis det verkar inte så...


Jaha ja.

Utvecklingssamtalet gick skit bra! Blev as nöjd och förvånad och sen såklart kom Robin & Victor och störde, haha. dagen har varit sådär, men har hämtat brorsans skateboard och börjat träna! går faktiskt mycket bra! jag trodde inte den här veckan skulle vara så jobbig, men, 2 redovisningar?! 1 läxa?! Usch nej. Men nu ska man hoppa ner i duschen, Hej då!




Besviken? Nja, lite.

Skönaste

Ska ha utvecklingssamtal idag... ohh... är lite nervös och får se till att bli klar med Unikum också! Såg Precis ett ansnitt av South park, asså dom är för goa och cartman är så söt! Älskar Dom! Får min alltid på bättre humör!
Hej då!





Monday morning.

Måndag, wiho. Nu drar man till skolan då, kul... kul! vi har dom dära 4-grupperna oxå. Men don't worry, be happy. Ska ha utvecklinssamtal idag också. Få se till att bli klar med unikum.
Hej då!




Mini

Okej.

Sluta fundera på det andra inlägget. Orkar inte förklara, not in modd for it. Så va glada! Ångrar mig att jag skrev inlägget innan. Men nu får det vara där. Julia, i miss you babe ♥


Suddig bild, men den betyder.

Jag vet inte vilka jag kan lita på längre.

Tänkte lägga upp ett snabbt inlägg till! Var på humör för det. Jag är sur. Jag vet varför, men det säger jag inte, om man säger så här, så säger väll rubriken det mesta. Jag vet inte om jag börjar tappa, eller börjar att få oxå? Det är i alla fall någonting jag verkligen inte behöver längre, Som kan... ja. Det ska bli lite skönt att få komma till Gymnasiet.



Amanda, bara för du är jävligt Cool ♥

Truck.

Kom precis hem från Göteborg, pappa hjälpte farmor med att köpa jord och sätta upp gardiner & sen drog man in till stan och gick in till Hollywood och fick köpt en tröja. Riktigt nice. Jag tänkte idag, jag har aldrig vetat min "Stil" riktigt, först i 6:an var jag som alla andra, Gina tricot... blä... Men sen i början på 8:an, så började jag få "Bättre" stil, mer blusar och sådant, men nu på detta året vet jag vad min stil är. Jag har blivit Förälskad i Skate-kläder och det är även därför jag vill börja skatea. Usch till Gina Tricot med deras billiga dåliga kläder, Hej till skate kläder!




Sommar, Here i come.


Spotify

fannys Min spotify lista. Dom bästaste låtarna är längst ner, eller dom senaste jag har lagt in.



My block.

Hola! Kom precis hem, köpte ett par skor & ett linne, mega nöjd & när man var på Junkyark passa jag på att kolla på brädor, grymt nice, alla var skit snygga, så nu ska jag passa på att spara så man kanske kan köpa en i Maj?! Och såklart lära mig åka, hahaha...
Trevlig Lördag!





Going to Trollhättan!

Shit vilket amazing weather! Synd att det är shopp dag, annars skulle jag ju kunnat sitta i solen! Käkar min frukost och snart drar man in i duschen! Igår så bestämde jag & Amanda en grej, att vi ska lära oss åka skateboard (Min brorsa har en gammal sak i garaget) och sen köpa en longboard! Tänk va nice, i sommar när man ska till stranden och så kan man åka Longboard dit... drömmer mig bort asså! Men tillbaks till verkligheten!
Hej då!


HÖH! Vadå inte snygg?!

Du Finns ju.

Sitter och kollar på disaster date och precis pratat med Jenny. Vi prata om morgondagen, för då ska Jenny Penny komma hit! Det va ganska längesen man va med henne! Mysigt, mysigt! Nu kom jag och tänka på en sak... Jag kom ihåg på skolavslutningen när, du, jenny, sa till mig "Du, och jag måste ses i sommar!", asså, fattar du hur glad jag blev? Man kan säga att jag gick hem med ett STORT leende och nästan dagen efter ringde jag dig och fråga om vi skulle göra något, du och jag umgicks jätte mycket i sommras, vi drog till Hawaii, drog hem till mig och badade i poolen. Den bästa sommran jag har haft kan man säga! Skulle nog kunna skriva 5 000 000 ord till hur underbar du är! Du finns alltid där och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, until i die.



I just put a smile on my face.

Kom precis hem från tandläkaren! Äntligen, allt är klart! Nu väntar man bara på att få äta, jag måste ju vänta en timma eftersom jag tar flourlack. Dagen har varit nervös varenda sekund! Prov hit & dit, men man är klar nu. Ett bra slut på dagen. Men nu kommer den nya frågan... Vad ska man ha på sig i morgon? Haha, jag vet. Jag har tänkt på det hela dagen. Men imorgon är det Fredag & då kommer Jenny hit! WIHO!
Hej då!




Ibland så är man bara född cool.

Musch.

Dagen har varit lång tråkig. Nästan bara tränat på no:n & lite annat... Ska nog gå igenom snart igen. Jag är på dåligt humör och jag antar att det har med vädret att göra. Skit tråkigt. Regn. GUD VILKEN ROLIG DAY EVERYBODY! SKIT KUL!
Skit kul...



I just can't stop the feeling

Dagen har varit seg. Speciellt när man är hungrig, tränat lite på No:n. Gud, kommer verkligen inte på något att skriva. Allt är ju helt ointressant. Men just nu sitter man och skypar med Cajsa. Haha, snart hoppas man att pappa ska komma hem så vi kan åka och handla... det behövs... hahaha och på Onsdag blir det Amanda! Men nu ska jag ta en stor sked med chokladsås!
Hej då!

I go my own way.

Sitter nu hemma hos pappa och käkar chillinuts! Imorgon är det skola! men som tur var är det bara 2 veckor kvar tills påsklovet, alltså 10 skoldagar kvar!! De är inte mycke, men sen så tänker jag på allt som är i mellan allt de där... Prov. Massa, Massa prov. Helt sjukt mycket prov. Nej, får inte skriva så, det stressar bara upp mig. Men, idag var jag och Mamma nere på torget och jag fick en mascara One by One, jag behövde en ny. Ska snart gå och lägga mig, helt slut, helgen har varit väldigt mycket.
Hej då!



Look.

Nu är klockan mycket. Gästerna är här, men jag bestämde mig för att ta en liten paus framför datorn. Jag tänkte visa vad jag har på mig idag (kväll). Jag är så sjukt trött. Tror jag ska lägga mig snart. Imorgon drar man hem till pappa i 2 veckor, jag måste nog plugga lite, har 3 prov nästa vecka. Outch. Kommer knappt hinna. Men det är la bara att plugga. Men här kommer mina kläder ifrån i kväll!
Ha en fortsatt trevlig kväll!




Det går inte framåt.

Sitter i min säng och undrar om jag ska börja städa mitt rum... Är i alla fall ny duschad och fräsch. Sen ska man hem till pappa & ta med några filmer (vi ska ha gäster i kväll och det kommer barn, så måste ta med lite barn filmer...) Fredagen sluta med att man satt nere i källaren och chilla med brorsan. Men nu får jag nog sätta i gång, ska hinna baka 2 kladdkakor också!
SES!



Pappa och Leffe  


JOsse

Okej, så här är det people! En av mina bästisar fyller år idag! Jag har haft henne så länge jag kan minnas! Sen dagis någon gång. haha! 15 STORA år! Herre gud, jag som bara är 14 & har precis fyllt år! Men Josse, du är speciell på alla sätt! Bra, underbar, cool, söt, helt amazing, finns alltid där! Med mera! Josse, just nu känner jag att jag verkligen behöver dig! det är verkligen tur att vi har börjat powerwalka igen så man får prata ut! När vi var små så "Kände" vi inte direkt varandra, det var mer när vi började i 3:an eller 4:an vi verkligen började få upp ögonen för varandra! Sen har man ju sina små bråk, men som alltid löser sig! Jag älskar dig, hoppas du vet de och alltid kommer veta! Bara för det är din speciella dag idag så måste jag ju bara göra ett collage på dig!
Jag Älskar Dig!



we are youre friends.

Väntar på att en viss Emma ska svara, men har nu förstått att hon inte svarar. Going Crazy. Klockan börjar ju ticka. Men det är la bara att relaxa. Tat lungt. Chilla. Ringt. Smsat. Skrivit på chatten. Svar : inget. Aja, njuter så länge jag lever.
Ni får i alla fall ha en trevlig Fredag!




Okej... jag erkänner.

Haha, jag vet, världens dåligaste aprilskämt? haha, ja. Mamma väckte mig imorses och sa att det var 2 decimeter snö ute och det första jag sa var "Nää!" jag är alltid så lättlurad. Men det var väldigt dåligt redigerat. men jag hade väldigt bråttom. Haha.
Ha en trevlig Fredag.



Håret blev ganska "Grått"

Här kommer de...

Okej, jag  skulle göra en grej i går kväll, jag säger de nu... Jag skulle färja mitt håt blondare... Men det blev jätte konstigt... Men man vänjer kanske sig. Nu är det säkert många som tror detta kan vara ett April skämt? Men jag lovar, 10 fingrar upp till gud! Jag har till och med bildbevis!


Jag vet... Lite konstigt..

RSS 2.0