Fly.

Seg dag, Jag och Amanda ska göra något i kväll, yes yes, nu har man tagit lite kort, redigerat mm. Så, ni får en alldeles ny butterfly bild utav mig! På lörda ska man till Liseberg, min syster ska åka Atmosfear & jag vägrar, håller mig till Balder & kanon och sådant. Nu ska jag jump in i duschen & bli ren och fräsch.
Bye amigos!



Jag gillar inte bakgrunden... böhö, varför kunde i fjärilen suttit på en blomma eller något, varför just en ful vägg...?

entertain my friends, they hate you.

Dålig uppdatering.
Blev super glad alldeles nyss! & ni ska få veta varför! Vill ni veta varför, jo då ska ni få veta varför, För att Rebecca & Fiona har precis släppt en ny låt med Adrian Lux, super duper, låten är så jäffla gröm! Så hög musik & härlig sommar värme! Idag har jag målat, så den jobbigaste väggen är klar nu & en super nöjd mamma också! Great! Igår var man med Emma & ... vet inte vad som händer i morgon... Men nu FAN så ska jag ta vara på mitt liv, har faktiskt varit väldigt duktig & har inte alls varit inne på datorn mycket dom senaste dagarna! Hoho!
Adios!



Äre okej om jag kallar dig Baybee?

Slöö daag... ZZZzz... Först hängde man lite i trädgården, chill, sen drog jag, pappa & farmor till Mariagården & tog en fika där, sen stack vi 3 till Göteborg för att släppa av farmor & handla & nu sitter man här & funderar över lite små saker... Sitter med en iskall icetea bredvid mig och imorgon åker jag till Göteborg & möter mamma för vi ska köpa lite sommarkläder, eller som mamma säger "ett sommarlinne..." höhö... sommarlinnen*. Nu ska jag se om våra små (väldigt små) grodor är någonstans i trädgården!
Adjö!



Tagen av: Maia
Redigerad av: Moi!

Some things we don't talk about.

Har lust att göra ett jätte fint inlägg, vet inte riktigt hur jag ska göra det... Ni får vänta & se... Såklart gör jag det med bilder (bild)! Men nu ska jag jobba på det...

... Detta var resultatet... Inget vidare, men hehe... Höll på länge med den, bilden på mig är ganska gamal, sen i vintras, Men nu ska jag sova. God natt!


Saknar tjejen man ska träffa på tisdag

Spritt språngande Galen.

Förlåt... att ni har fått vänta någon dag på ett blogg inlägg... Midsommar var kul! Speciellt när Amanda var med, annars skulle de ha sugit... Just nu sitter man i sängen och vi funderar på att gå ut & göra någonting, eftersom vädret är jätte fint. Skit trött men har nästan sovit i 12 timmar så fattar inte varför... Men nu ska jag ge mig, göra något socialt!
Hadeee fina bloggläsare!



Like it was 1980.

Nu är man så trött så man skulle kunnat sova... MEN! Jag gör ett blogg inlägg först! Så ni har något att läsa innan ni somnar. Själv har man målat idag! Nu var trappuppgången klar! Har bara 2 väggar (eller 3) kvar att måla, sen har man ett jobb hemma hos pappa också, som man gör gratis *host*. Men nu ni, så ska jag hoppa i säng, men ni får en grymma låt att lyssna på, jag tycker det är Gröööööm! Fast... ni kommer antagligen inte tycka de!
God natt!



Bild tagen av: Cajsa

Harems.

Nu har jag fixta min gamle fina ipod, så jag kan använda den när jag powerwalkar! Men idag var man men Julia, vi stack ner till Mariagårde, min syster jobbar där just nu, så vi tänkte passa på när hon var där, har aldrig varit där förut, men det var väldigt mysigt! Sen stack vi ner till torget & det var rea överallt! Så man fick tag på ett par Haremsbyxor på gina! Har inte riktigt gillat sånna byxor innan, men sen när man prova dom så såg de bättre ut & dom var snygga! Nu ska man snart gå & lägga sig, för imorgon målar jag igen!
Hej då!


Could this be real.

Är lite trött nu, imorgon som sagt var ska man vara med Julia.
Jag vill verkligen ha den klänningen på topshop! Mamma vägrar köpa den till mig (haha, gud vad bortskämd jag lät nu) Men jag menar, mamma köper & jag betalar, för jag har inget att ha på mig på midsommar, vet inte vad jag ska göra! Det enda jag har fått göra idag är att gått runt och gjort massa, inte suttit still en ända sekund, jätte trött just nu...
Hej då!



Hann i alla fall åka till Paris en snabbis idag, tur det!



Jag är med och tävlar!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Nu Fan!

Nu har jag målat lite & de... gick inte bra, slutar med att man är skit förbannad bara för det blåser för mycket och tidningspappret som ska skydda marken bara blåser iväg det droppar färg överallt! Så nu har man gottat sig lite i soffan och bestämmt mig att jag ska ta en spring runda nu! Så, nu ger jag mig iväg i blåsvädret!
Hej då!



eller... nej, jag springer inte, är fortfarande förkyld, tar en powerwalk istället!

Bounce.

Har jobbat idag, så nu är huset rent på utsidan, så imorgon börjar jag måla! Ska vara med snyggingen Julia på onsdag och vi var med varandra även nu på kvällen, stack ner till nösnäs och tog en milkshake på Mc, hon hade med sig kameran & vi tog lite kort. Just nu är man svin kall och vill bara tända en brasa & mysa, imorgon åker lyxliraren Andrea till Turkiet, inte alls... avis... HA DET SÅ BRA ANDREA! Nu ska man käka lite maränger som man gjorde förut...
Hej då!



Bara för jag vet att jag uppdaterar dåligt.

Haha, jag har inget att göra! Vill inte gå & lägga mig heller, passa på att göra ett inlägg till, bara för jag vet att jag uppdaterar dåligt i vanliga fall!
Bara för mina blogg läsare är grymma så får ni lite egopics, he-he-he...






Det går bra nu...

Har bestämmt mig att detta kommer vara det sundaste sommarlovet jag ska ha på länge, nu i veckan ska jag springa varanan dag och gå dom dagarna jag inte springer. Har inte en enda muskel på min kropp, inte konstigt att jag "knakar" hela tiden, eller mina ben "knäcker", jaa, som sagt var, målning i veckan också och på Fredag är det midsommar & då ska jag till en familj som jag alltid brukar vara hos på midsommar & det braiga är att Amanda ska hänga med också!



Bild från Miami, jo, jag vet, ingen snygging till höger...

My Collage.

Sovit över hos Andrea igår till idag, med Amanda, riktigt mysigt! Vi kolla på film och åt mat, haha. Idag är man ganska trött & just nu vill man bara sova, trots om man vakna klockan halv 12. Sjuuuukt. Vet ni va? Denna veckan ska jag "jobba", eftersom jag är för ung för att få sommarjobb, eller ung och ung, men det är svårt för mig att få i alla fall. Men i alla fall, så har jag fått ett jobb här hemma, ska måla nästan hela huset... Kul... Men jag får ju i alla fall pengar. Nu ska man Schilla.
Hej då!

Vill ha saker just nu...

Say yeah, throw the money in the air.

Vad gör man när man har tråkigt?
Man gör en låt, vad annars?






Sorry, blame it on me.

Jag finns alltid här.



Låten är såååå fin (sorry, blame it on me), gammal kanske, men låtar kan aldrig bli gamla, bilden är inte ny, men den visar mina känslor.

Fy Fan, Vad jag älskar er kompisar!
Stora blöta pussar till er ♥

Du kanske inte älskar mig, men jag kommer alltid att älska dig.

Shopping, Shopping och ännu mer shopping!
Var i Göteborg idag med Amanda. 3 ord, JAG ÄLSKAR SHOPPING!
Har blivit mer och mer galnare och har blivit en riktig shoppaholic.
Vet ni vad jag hitta?
- lång/kort ärmad tröja från Zara som var randig, vit och blå.
- Vit topp med söta ärmar på Top-shop.
- Stickad tröja som var svart med gråa "rivmärken" från Weekday.
- Och till sist, En svart T-shirt med ett Puma ansikte på.
Resultatet: Super nöjd!

+ en randig tröja, som man inte hitta såklart...

YES!!!!

Gud!
Sommarlov! Fattar ni hur länge jag har velat ha det?! Super glad just nu! AHH!
Okej... Nu ska jag ta det lungt... Men snart drar man till skolan igen för min Kusin går ut 9:an, så jag tänkte ändra mina kläder till en svart lång klänning, jaa, den som försvann, haha, men här kommer även klänningen som jag hade på mig idag, jag har visat den förr, men ni får se den på också!







Glad sommar!


The bird is the word.

Trodde inte dagen skulle vara så bra ändå.
Rätt nöjd, bara tråkigt att gå, klättra i berg & skit.
Just nu taggar man tills imorgon, fixar klänningen (den är lite stor i armhålan).
Sen måste man fixa hårfrisyr, ska göra en egen hårinpackning i kväll som ska vara jätte bra för håret.
Såå skönt att det bara är 1 dag kvar och de ska bli "kul" att få reda på sina betyg i morgon, jag skulle helst inte vilja se dom, men måste man så måsta man.
GUD vad taggad man är!

Låtarna som taggar mig just nu!

Mammas kamera...

Seg.

Jag är så otroligt seg! Har inte orkat... Hehe, men ja, idag var jag i alla fall med Amanda that sweet pie och Andrea that crazy sweet girl. Seriöst, Andrea har verkligen vart helt Crazy idag, går inte att beskriva ens. Det ända jag tänker på nu är att det är 2 dagar, 2 fucking dagar kvar tills 8:an kan kyssa min rumpa! Tack och hej! Inget roligt skolår... Men nu ska jag dra mig, orkar inte skriva så mycket, kan ju börja fundera på vad jag ska ha på mig i morgon... hm...
Hej då!



Hehe, hitta ingen annan bild...

Dagen kan inte bli bättre!

Sjuk + 3 plagg från min garderob är borta! Super glad är man! Och det var en av mina favorit klänningar som är borta, min långa svarta.. Ahh! Har letat i hela huset som en galning och jag lovar er, det var inte längesen man såg dom! Dom kan inte bara försvinna sådär! Är det en Fe som har tagit dom till drömlandet eller? FML, allt blir ju bara jätte bra?! MEN VAR I HELVETE ÄR KLÄDERNA?!



Photo: Cajsa
Igår var det en glad Fanny, vad är det idag? En super sur Fanny!

Galen.

Yees, det bästa har hänt, man har gått och blivit sjuk, så nu är man förkyld och har ont i halsen! Och vad bra att jag fick det nu också...! Vi slutar inte alls skolan på onsdag... Nää, hoppas jag bara är frisk till då!
DET ÄR SÅ JOBBIGT ATT VARA SJUK!



Photo: Cajsa
Inte de humöret man känner att vara på.

Toga, girls, you rock!

Helt fantastisk kväll! Är väldigt nöjd! Hoppas ni också tyckte det! Men nu är man trött och känner sig lite pumsig... Ska gå och lägga mig snart, om jag har tur kanske jag kan sno någon bild av Hanna, hohoho... Så får ni se hur vi såg ut! Men God natt folket!

Juste, vi gjorde filmer i skolan & jag hade inget att göra idag så jag redigerade "bloopers" av filmen, eller filmklipp. Eftersom jag inte hade någon bra bild nu, så får ni njuta av filmen!



Va?

Va sa du att du sa, saru?
Att jag inte åker på den?
Det står "Alla bilderna som är tagna när jag har min Longboard är tagna av Amanda"
Så du sa inget, eller hur?
Nää... precis, kunde tänka mig de...



I got you!



Taggar för fullt

Taggar inför i morgon.
Har inte tid att blogg då!
Hej då!


Photo: Amanda, jaa, alla dom här bilderna som är tagna när jag har min Longboard är tagna av Amanda.

"Goodbye"

trött, hehe, ska äta lite food snart. Hungri. Har just nu fått en favo artist, Wizzan, seriöst, jag har lyssnat genom 2 album av han nu, klart min favorit på hans nya album är "Goodbye", den är så fiiin och amazing in the same way. Har redigerat en bild i en halv timme! Jag vet inte om den blev så bra, hoppas i alla fall man ser vad det är bakom bokstäverna, men nu som sagt var, ska jag äta, imorgon förresten måste jag städa, städa & ännu mer städa..
Se Ya Guys



Här är bilden jag redigerade, jag har målat allt det svarta & de va jobbigt, den är la inte så speciell.

Go hard or ima go home.

Ingen ser att jag inte mår så bra. Jag vet inte var jag ska ta vägen.
Jag tror det värsta har hänt mig.



Shit.

Sitter och äter frukost & mina rubriker (på mina inlägg) brukar alltid vara låt texter och lite smått & gott. Så gick jag in på Spotify för att hitta en låttext & vet ni?! Wizzan har gjort ett nytt album, Awsome. Wiz Khalifa gör så grymt bra musik. Men härlig dag, ska göra samma sak hela dagen... Men helt okej skoj tema, änna!
Adios Amigos!



I will eat your brain and then i will eat you.

Härlig dag, nu sitter man med Becca och Julia, våta i håret, så då kan man gissa vad vi har gjort, badat i tha pool, men nu är man trött i hela kroppen och lite smått hungrig. Men nu ska vi hitta på något socialt.
Hej då!


Min älskade växt ♥

Jag springer och springer, men kommer ingen vart.

Värmen tar kol på mig, har just nu lust att slänga mig i den kalla poolen. Kunde knappt äta mat, Nu mår man sjukt illa, Solen tar ut alla krafterna...


Jag skulle göra vad som helst om du kom springande till mig.

Så här kan man se ut efter en Longboard åkning i +30°


Mm... som sagt var. Va ute och åkte med Maia i 1 timme. Så nu sitter man hemma med en kall dricka och en kyl grej på huvudet... Herre gud, gör inte detta när det är så varmt, ett tips bara...

Denna sommaren ska ändra allt!

Trött, var ute & gick med Josse förut, vi gick i 1 & ½ timme ungefär, mycket att prata om, på slutet börja vi prata om vad som händer eftet döden, haha, fråga mig inte hur vi just kom in på det, men det ver intressant. Hela kvällen har sprungit bort, kan inte fatta att den är 11!? Vet ni... Längtar faktiskt till skolan nu, fattar inte hur jag ska klara mig 2 månader ifrån skolan, den är inte kul, men man får träffa vänner varje dag!



Smile

Det är så varmt ute, har allt fått lite bränna och vi har en lite igelkott i trädgården som heter Lasse, han ligger och sover just nu. Men, jag har grejat med mina shorts lite, flyttat lite nitar och gjort lite hål här och där. Idag kommer syster hem, hon har varit borta hela den här lång helgen & vet ni va? Hon ska också köpa en Longboard & då kan vi 2 boarda tillsammans, sooft.
Men nu ska jag fortsätta sola, Adios!



Everybody know i'm a muthaf-cking Monster.

Trevlig dag, var med Amanda och kolla på Kill Bill vol.1, 2:an är mycket bättre, men snart ska man sova i sin super härliga säng och drömma mina drömmar som kanske aldrig kommer slå in, men vem vet? kanske kommer någon dag.




Jag ska fan nita dig.

SHIT! Glad tjej här kan man säga! Var i Göteborg idag och köpte nitar till mina shorts och resultatet blev faktiskt mycket bra! Sen hittade man några saker på vägen... Hehe, Vans skor FTW, snygga är dom och det var limited editon, super glad, GASH! Måste visa allt!
Hej då!


Före:
Efter:

Fly solo

Gud vad seg jag är, värsta blogg torkan, jag ska försöka göra så många inlägg som möjligt om dagen, vilken press man sätter sig själv på. Men, Amanda sov över idag & igår var vi i Göteborg och shoppa, hitta en sak som jag leta efter i vintras och hitta den nu, såklart man köpte den också! Sen köpte jag ett jätte snyggt nagellack som var brons färgat, jätte fint! Vet ni va? Snart kommer en ny header upp, as cool! För jag har ju sagt att jag ska skaffa en ny header och nu är den fotad & ska bara redigera!
Hej då!



Back on the track.

Nu kände jag att jag bara måste blogga, kan inte låta bli att klicka på knapparna och skriva ett inlägg! Jätte mysig kväll med the girls och innan var man på kussens student. Jag kan inte fatta, 2 veckor kvar tills jag kan säga hej då till 8:an! Sjukt härligt och nu har man 5 dagars helg också! Imorgon ska man vara med gangstern Amanda, mycket trevligt, Men nu ska man dra sig till facebook!
Hej då everybody!

Photo: Mi!

RSS 2.0