We'll Kill You.

Jag har ingen aning vad som händer idag... Jag funderar över om man ska sticka till pappsen min & fortsätta måla, men det regnade ju nyss, så jag vet inte om allting är blött då... Mamma snackar om att vi ska sticka ut med båten, men jag vet inte om jag har någon lust med det, eftersom då är det bara jag, mamma & Thomas... Fast om dem skulle stuckit upp till Smögen skulle jag lätt varit på, men såklart vill inte mamma upp dit.

Jaja, big problems...

Hej då läsare!

Everyday i see my dream. Yes!



Om jag var en dvärg ur "Snövit och de sju dvärgarna" skulle jag varit Trötter.
Jag och Amanda kollade på Trainspotting, jag svär, den bästaste filmen jag vet, har sätt den många gånger innan, men... Finns inga ord för filmen. Vi har ätit Pizza och tog en lite tur förut runt i Kyrkenorum. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Imorgon ska jag antagligen måla... Wiho... Snart ska jag Nana.
Puss & Kram fina bloggläsare!

Mina älskade armband.

JEG ER ARGER!

Jag är arg!
som jag har varit dem senaste dagarna!
Såklart finns det ett själ..
Men jag är feg så jag berättar inte varför & då kommer ni tänka "Varför lägger hon då upp ett inlägg om hon inte tänker berätta det...?" Nej, munnen är stängd.

Medans jag är så arg så kan jag dela med mig av en liten hemlighet.
Nästan alla vet om den "hemligheten"
Men vet ni vad? Jag hatar folk som härmas, det är det värsta jag vet, det gäller allt, kläder, musik, sätt mm.
Jag vill ju ha en egen personlighet, egen klädstil, egen musik, som när man kanske köper något speciellt & efter en vecka kommer en annan person med samma sak... AHHH! Nu tänker ni säkert igen "Men guuud... Vilken tönt..." Men tyck vad ni vill... Alla människor har sina problem & jag ser detta som ett huge problem.

Jag har aldrig gjort ett inlägg utan en bild med, men eftersom jag är trött nu, tänker jag inte bjuda på en bild.
JEG ER ARG!

Runway Dreamz

Dagen var trevlig, Manda och jag stack med min familj ut med båten till någon trevlig naturö.
Kvällen kommer nog inte bli lika trevlig, inget att göra, sen är nästan alla kompisar någon annanstans.
Önskar att Grekland var mitt grannland & att de låg 1 km ifrån Sverige så man kunde ta en liten gummibåt dit ock ligga i den värmen varenda dag. Skulle sitta fint nu, men i för sig så är det fint väder i Sverige nu också... Men drömma skadar inte.

Imorgon ska man antagligen hem till pappa och måla, saknar han, även fast det var 1 vecka sen man såg han, eller till och med 2 dagar sedan... goosch...

I FEEL MY HEART START BEATING TO MY FAVOURITE SONG.

Idag har jag varit i stan med mamma och Thomas. Hitta ett par mörka jeans som jag behöver till hösten. Jag är alltid så dålig med mörka jeans, efter en vecka är dom vita på knäna. Gjort en regel för dessa jeans, inget cyklande. Imorgon ska jag vara med Amanda Da Panda, det ska bli mysigt och umgås med min favorit Amandiz!

Vet ni vad?
Jag saknar en viss tjej som jag bara har umgåtts med 2 gånger i sommar, ganska sjukt...


Julia, när du ser detta, så vet du om att tjejen till vänster saknar dig ♥

Jonathan

Idag sticker brorsan till Stockholm, han ska börja på ett nytt Gymnasium, jag trodde han skulle gå på ett hockey gymnasium, men ack, så var det visst inte. Just nu sitter han i bilen upp dit till sin lägenhet, eller hans kompis. Jäkla lyxlirare. Ha det gott uppe i Estocolmo.
Slå stort nu grabben!


I'm looking for the good life.

Dagen börja inte så bra, men sen blev den jätte mysig! Varit med Amanda och Andrea hela dagen, vi gjorde lite pizza och bara... Myyyste. Jag väntar på att vädret ska bli bättre, kan man inte bara byta väder med Grekland? Skulle varit skit bra! Måste börja måla altanen snart. Kan ni fatta, det är bara 3 och ½ vecka kvar tills skolan börjar, sjuuukt, men det känns som sommarlovet precis börjat. Alla kommer komma bleka till skolan när den börjra, det har ju varit skit väder, sämst vädret någonsin som det har varit på en sommar...

Men nu ska jag kolla på Nile City 105,6.
Adios

Why so shy?

Sitter med pappsen och chillar i soffan medans vi kollar på Helt Hysteriskt, gammal Tv-serie som handlar om 2 tanter/kvinnor som älskar att vara på fester & helt enkelt skiter i livet. Ni som gillar mode & sånt, kolla på den serien, skit kul! I kväll ska man på Chill kväll hos kompis, ska bli mycket trevligt... And the BIG question... Vad ska jag ha på mig????
Blöh...
aja, beställda kläder on the way...
gud vad bortskämd jag låter...  Men om vi säger så här... Jag har inte så mycket kläder! Så de så...

Hej Då Bloggläsare!
Det är ni som gör så att jag bloggar!



Photo: Jag.
It's so Fluffy!

Sooooooon...

Snart min... Bara min...



tycker du att det är okej att göra så?

Jag har blivit galen.
Har börjat måla som en galning, pappa var på torp i dag så jag bad honom att köpa riktiga målarpennor och skuggpennor. Jag är ju inte jätte bra, men man blir ju bättre med åren, så nu ska jag måla, måla & måla tills jag vet exakt hur man hanterar penna och papper.
Dagen men Amanda var toppen!



Själv är jag inte jätte nöjd med bilden, men som sagt var, man lär sig med åren.

Du gör mig glad.


Imorgon ska man vara med denna tjej.
Saknat henne som tusan.

Elskar dig Mandi ♥

Den har landat. Bildbomben.

Trötta tjejer på flygplatsen.

haha, mest egopix, men orkade inte lägga upp mer, hoppas ni ser vad vi har varit med om.

Andrea HÄR!

Andrea Häääär!
Eftersom att Fanny är och gottar sig i Grekland tänkte jag att jag skulle gästblogga åt henne...
Vet inte vad jag ska skriva.. Men kan ju berätta att Fanny är en underbar person som jag älskar att umgås med, och bara väntar tills hon kommer hem igen. För då händer det grejer!
Det här blev ju inget bra inlägg, ledsen Fanny, inte bra på sånt här!
Men i alla fall, kolla in min och Amanda's blogg här.
Puss Fanny! ♥

Greece.

Hoppas vädret blir skit denna veckan hemma i Sverige.
Skulle inte göra mig något!
För själv drar man till Zakynthos i Grekland i en vecka.
Klockan 6 i morgon bitti åker planet!

Men Amanda & Andrea, ville ni gästblogga åt mig medans jag är borta?
Säg om ni vill, så ger jag er mitt användarnamn.
Den sista var en bild från Hotellet.

Till och med jag.

Haha, helt sick.
Jag ska ju på Konfirmation idag, fattar inte vad jag gör uppe nu... (+ till och med jag är nervös... Varför? är nu frågan, jag ska ju inte konfirmera mig...)
Kom på att jag ställde klockan fel & skulle egentligen gått upp klockan halv 9, men såklart blev det halv 8 istället. Gött att man har sovit 2 timmar i natt! Pigg osv... Nää, nu får jag sluta vara så grinig... Det är fint väder i alla fall!
Har ni sätt att jag har ändrat lite på bloggen? Texten och så, det är bara lite saker kvar, typ som Menyraden och headern ska snart bytas ut! Nu ska jag dra!
Adios!







Det är bara & säga...
Grattis mins vänner, ni är nu (snart) Konfirmerade



Små Legender.

Winehouse
Depp
West
Germanotta - Gaga
Jibril - Khalifa

I need a Dr.

Dagen igår var jätte trevlig!
Man drog ner till Sundanatta med Andrea, Jasmine och Amanda. Själv tyckte jag inte det var så kul på Sundanatta, trodde det skulle vara mer fart nere på torget. Men vi tjejer gick lite överallt, kolla i affärer. Dagen i Göteborg därimot var jätte trevlig, Trevligt sällskap, trevlig shopping.

Jätte trevligt!
Okej, ska sluta säga trevlig/t...

Nu orkade jag inte ta kort på mina sötnosar, men jag tog denna bilden, så förstår ni vad jag köpte igår...



Eyes Closed.

NU ÄR JAG REDO!
Ska snart dra till Göteborg med Josse (thank lord!!) Men först sticker jag & pappsen ner till torget & fixar resa tills nästa vecka, blir jue en sista minuten. Till Grekland antagligen, på en liten ö, Steker i solen varje dag. Soooftish. Nu ska jag duscha annars kommer jag aldrig göra i ordning mig.
SE YOU GUYS!




Hoho... Gammal bild.

Sweet Shop.

Göteborg någon?!
Någon som har lust att dra till Göteborg på Lördag? Nu känns det som att ingen kommer att kommentera och vilja göra det & då kommer jag känna mig som en Loser... Buhu... Men... I morgon ska jag vara med Josse, blev inget idag... Vet inte varför... Hehe. Har fixat kläder & allt till Konfirmationen. Ska ha en klänning... Mer säger jag inte... Hoho. Nu ska jag dra & snälla! Nån måste vilja åka till Göteborg!?
Adios!



Tagen av Amanda.

Afterlife.

The sun is shining everyday.
Lyssnar på bra musik & tänker på vad som händer i helgen, Emma, Rebecca & Josephine ska konfirmera sig. Ångrar mig sååå otroligt mycket att jag inte konfirmera mig nu... Skulle haft fett med cash.
Tänk en värld utan musik, usch.



New stuff.


Min nya tröja som jag köpte härom dagen. Jätte snygg till mina nitshorts!

When it's my last day, it's my last day.

JAG ÄR KLAR!
Så skönt, nu kan målningen ta sig i arsleeet, pengar rullar in, catching. Haha, super glad!
Nu vet jag inte vad jag ska säga... Jo, jag ska vara med Josse på torsdag! Det var längesen man var med henne. Antar att mitt nya jobb börjar i morgon... vet faktiskt inte, va tråkig jag är, bara pratar jobb, har blivit en businesswoman, Hehe.
Adios amigos, ska schilla nu & det är snart mat!



I'm a motherlover, you're a motherlover, we should fuck each others mothers.

Målat nästan hela dagen, eller, jaaaa, i 3 timmar! Nu sitter man med Amanda & hon lyssnar på musik & jag... gör ett inlägg, vi har badat, ätit & bara schillat. Imorgon ska jag måla klart, sen i övermorgon börjar det ett nytt jobb... Wiho, men nu ska man inte klaga, för nästa vecka blir det en sista minuten resa, till Grekland antagligen, Yes! Härligt! Götta sig lite i solen, här verkar den ha försvunnit, solen assååå.
Nu ska jag drao, Amanda hälsar antagligen...
Adios!


You Raise me up.

Jag er seemst, jag vet de.
Igår var man på Liseberg, det var kul, bara att det var grymt mycket folk, till balder & Atmosfear var det 1 timme, till Kanonen med, sjuuukt. Jag ville inte åka Atmosfear, så jag satt och väntade 1 timme på Maia & Jonathan ( mina syskon ) Såå, när jag satt där så kom en 23 årig kille fram till mig & satte sig ner och börja prata med mig, han sa hej och fråga om jag väntade & jag svara ja, så fråga han hur gammal jag var & då sa jag 14 snart 15, haha, han blev jätte förvånad & sa att han trodde jag var 20 & ville bjuda mig på cider om jag var så gammal, men nej, de var jag ju inte såå... Nu sitter min pappa & diggar till Metallica, haha, han är knäpp han. Idag var man på torp i alla fall, fick köpt ett linne & en... Långklänning till... Hehe. Men nu ska jag schilla som vanligt!
Adios!



Fotograf : Andrea

Don't touch me.

Chill or what?
Nu har man varit med Andrea & vi gick lite över allt i Stenungsund, tog en fika på Mariagården, snart är man stammis där. Igår var man med Andrea och Amanda, vi kolla inte på tv, vi var ute & fotade och satt & prata, haha, mycket "&, och" i den meningen. I morgon ska man till Liseberg som sagt var, ska bli jätte kul, har inte varit där på hela året än! Men nu ska man schilla!
Hej då kåååmpizar!



Foto: mi!

RSS 2.0